31. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balteco esitleb „Eesti ehitab“ messil viit uut vannimudelit

Balteco esitleb 1. aprillil messil „Eesti ehitab“ viit innovaatilist vannimudelit - Balteco Basicu tooteseeria on täienenud lisaks juba olemasolevale nurgavannile Linea kahe uue vanniga.

Sirgjooneline Primo ja tilgakujuline Idea viivad koos spetsiaalselt neile kujundatud esiseintega lõpule tootesarja uuenduse,” ütles Balteco disainijuht Aivar Habakukk. „Kontseptsioon lähtub nüüdisaja nõudlusest kvaliteetsete ja kasutuselt ökonoomsemate toodete järele.

Me kaasasime sarja kolm põhilist vannitüüpi – sirgjooniline, tilgakujuline ja nurgavann –, kombineerides neid Basicu sarjale loodud esipaneelide ning klaasseintega. Lakooniline ja vaoshoitud vormikeel sobitub elegantselt erinevatesse interjööridesse. Uusi vanne saab kasutada nii lihtvannidena kui ka komplekteerida kõigi Balteco massaažipakettidega.”

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785