31. märts 2009

Balteco esitleb „Eesti ehitab“ messil viit uut vannimudelit

Balteco esitleb 1. aprillil messil „Eesti ehitab“ viit innovaatilist vannimudelit - Balteco Basicu tooteseeria on täienenud lisaks juba olemasolevale nurgavannile Linea kahe uue vanniga.

Sirgjooneline Primo ja tilgakujuline Idea viivad koos spetsiaalselt neile kujundatud esiseintega lõpule tootesarja uuenduse,” ütles Balteco disainijuht Aivar Habakukk. „Kontseptsioon lähtub nüüdisaja nõudlusest kvaliteetsete ja kasutuselt ökonoomsemate toodete järele.

Me kaasasime sarja kolm põhilist vannitüüpi – sirgjooniline, tilgakujuline ja nurgavann –, kombineerides neid Basicu sarjale loodud esipaneelide ning klaasseintega. Lakooniline ja vaoshoitud vormikeel sobitub elegantselt erinevatesse interjööridesse. Uusi vanne saab kasutada nii lihtvannidena kui ka komplekteerida kõigi Balteco massaažipakettidega.”

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688