Viljandi ujula ehitus hilineb kolm kuud

Viljandi linn ja ehitusfirma Leviehitus on jõudmas veekeskuse ehitamises kokkuleppele, et ujula valmib varem kavandatust kolm kuud hiljem

Usun, et jõuame kokkuleppele ning mais saame ehitama hakata," ütles Leviehituse juhataja Indrek Saar pärast hiljutist kohtumist linnapea Kalle Jentsiga ja lisaks sellele avaldas ka linnapea kindlat veendumust, et uus kokkulepe tuleb ning kolm kuud soikus olnud veekeskuse ehitus jätkub, kirjutas Sakala.

Veekeskuse ehitusega tekkis aasta algul probleeme nii ehitajal kui linnal ja esiteks hakkasid Leviehitust kimbutama üleüldisest majanduslangusest tulenevad mured ning ehitust rahastama pidanud pank muutus laenu andmise osas umbusklikuks.

"Omavalitsuste tulubaas muutus ning nad pole pankadele enam nii usaldusväärsed partnerid kui varem," selgitas Indrek Saar ning lisas, et Leviehitusel oli laenu saamise peamine garantii just Viljandiga sõlmitud leping.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed