30. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas konkurss parima ehitusjuhi leidmiseks

Eesti Ehitusettevõtjate Liit (EEEL) kuulutas välja konkursi „Aasta Ehitaja 2009“, mille eesmärgiks on selgitada välja ehitusjuht,  kelle tööle on andnud oma tunnustuse tema juhitud objekti tellija, samuti arhitekt, projekteerija või ehitusjärelvalve teostaja.

„Konkursi eesmärk on propageerida ehitaja ametit ja tunnustada oma ala parimaid tegijaid,“ ütles EEELi tegevdirektor Indrek Peterson.

Petersoni sõnul konkurss avalik ja oma nominente võivad esitada nii liidu liikmed kui ka liitu mitte kuuluvad ettevõtted, samuti ehitusobjektide tellijad. „Aasta Ehitaja 2009“ tiitlile võib esitada projektijuhte, kelle juhitud objekt on valminud ajavahemikul 2008 – 1. september 2009, kellel on erialane kõrgharidus ja vähemalt viie-aastane projektijuhtimiskogemus. Nominendiks võib olla nii pea- kui alltöövõtu projektijuht.

Nominente saab esitada kuni 15. oktoobrini. EEELi nimetatud asjatundjatest koosnev  žürii koguneb novembris, et valida välja viis väljapaistvamat nominenti, kelle poolt juhitud objekte ka külastatakse.

„Aasta Ehitaja 2009“ kuulutatakse välja liidu aastalõpukoosolekul detsembris.

„Ehitusbuum on selleks korraks läbi ja just nüüd on õige aeg pöörata rohkem tähelepanu töö kvaliteedile. Meie eesmärk on esile tõsta parimaid ehitusjuhte, kelle tulemuslik töö on eeskujuks meile kõigile. Žürii hindab tööde kvaliteeti, meeskonnatööd, tähtaegadest kinni pidamist ja kõike muud, mida kätkeb endas professionaalne projektijuhtimine,“ kommenteeris konkursi mõtet Indrek Peterson.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785