• 03.03.09, 08:44
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Pika jala restoran-kohvik pannakse rendikonkursile

Tallinna linnavalitsus kavatseb anda Kesklinna valitsusele nõusoleku Pikk jalg 16 äriruumide avaliku kirjaliku enampakkumise teel üürile andmiseks.              
„Tegemist on aastakümneid aktiivselt kohvik-baarina kasutusel olnud ruumidega, paljudele tallinlastele kahtlemata väga tuntud kohaga,“ ütles abilinnapea Eha Võrk.
Pikk jalg 16 äriruumid üldpinnaga 77,3 m2 pannakse parima üürilevõtja leidmiseks avalikule kirjalikule enampakkumisele alghinnaga 200 kr/m2 kohta (15 460 krooni) kuus, toitlustusasutusena kasutamiseks mõeldud ruumidele sõlmitakse üürileping kümneks aastaks.
Lisaks kohustub üürnik kahe aasta jooksul hoone katuse ja fassaadi remondiks umbes pool miljonit krooni investeerima ning vastavalt vajadusele hoones remont- ja restaureerimistöid tegema.
Pikk jalg 16 asuvate äriruumide kasutamiseks sõlmiti 23. septembril 1999 OÜ-ga Avakor viieaastane mitteeluruumi rendileping, 15. aprillil 2004 sõlmiti lepingutingimuste muudatus, mille alusel anti 23. septembril 1999 sõlmitud mitteeluruumi rendilepingust tulenevad õigused ja kohustused üle Pika Jala Restorani OÜ-le. Pooltevaheline leping lõppes 31. detsembril 2008.
 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 29.11.24, 19:38
Miks köögi planeerimist tasub alustada juba maja ehitusjärgus?
Maja ehitamisel mõeldakse algusfaasis pigem vundamendi, katuse ja küttelahenduse peale ning sisustust hakatakse reeglina planeerima siis, kui parkett on paigaldatud ja seinad värvitud. Tegelikult kõlab nagu katastroofi valem, sest köök ei ole lihtsalt mööbel ja selle esimesi samme peab kindlasti kavandama juba ehitusjärgus. Miks? Majaehitaja Madis selgitab kohe välja.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele