3. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Börs: Arco Vara võib olla majandusraskustes

Tallinna börs otsustas lisada Arco Vara aktsiatele vaatlusmärke, kuna ettevõte võib olla majandusraskustes.

27. veebruaril teatas Arco Vara, et tema 12 kuu vahearuande avalikustamine hilineb ning lubas oma 12 kuu ja neljanda kvartali tulemused esitada hiljemalt 13. märtsil, teatas börs.

Börsi hinnangul võib majandustulemuste avalikustamise hilinemine rikkuda investorite võimalusi hinnata neile kuuluvate väärtpaberite väärtust.

"Kuna emitendi börsiteates viidatakse kinnisvaraturu ebalikviidsusele ning sellest tulenevale kinnisvara hindamise keerukusele, võib see viidata emitendi majandusliku olukorra keerukusele ning seega ka väärtpaberite väärtuse ebaselgusele. Kuna investoritel on kogu Euroopas õigustatud ootus saada teatud liiki teavet kindlal ajal, võib sellise teabe viibimine, eriti ebalikviidse turu tingimustes kahjustada investorite huve," selgitas börs teates.

Börs võib lisada kauplemissüsteemis ja oma veebilehel olevale kauplemisinformatsioonile väärtpaberi tähise juurde vaatlusmärke, millega juhitakse tähelepanu väärtpaberi või ettevõttega seotud olulist tähtsust omada võivale asjaolule.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785