27. märts 2009

Haapsalu serva kerkib peagi tohutu ärikeskus

Aasta pärast peaks Haapsalu külje all uksed avama hiiglaslik Rannarootsi ärikeskus. Praegu võetakse ehitusplatsil puid maha, ehitus algab augustis.

Aasta tagasi avalikustatud kava ehitada Uuemõisa ja Haapsalu piirile hiiglaslik, kahe jalgpalliväljaku suurune kaubandus-, teenindus- ja vabaajakeskus, tekitas vastakaid arvamusavaldusi, vahendab ERR Uudised. Aja jooksul on planeering muutunud ja kriisiaeg on korrigeerinud arendajate plaane.

Keskus rajatakse praeguse seisuga kahes etapis. "Esimene etapp on ca 7000 ruutmeetriga kaubanduspinnad, teine etapp on hilisem etapp ja sellest ei oska veel täpsemalt rääkida," ütles Rannarootsi Ärikeskuse juhatuse liige Janno Jaas.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688