26. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Haldus OÜ pakub hinnapäringute konsultatsiooni

Uus Haldus OÜ avas päringu- ja tellimiskeskuse, kus spetsialisti abiga  saab koostada ja esitada hinnapäringuid kinnisvara haldus-, hooldus-, koristusteenuse ning ehitus- ja remonttööde kohta.

Konsultandid aitavad leida kinnisvarale ja selle kasutajatele sobivaima lahenduse, mille põhjal esitatakse hinnapäring valitud teenusepakkujatele, teatas ettevõtte.

„Spetsiifilises valdkonnas nagu kinnisvara korrashoid on inimestel keeruline teha valikuid hinnapakkumiste vahel, mis esmapilgul tunduvad ühesugused, kuid tegelikult sisaldavad konkreetsest teenusepakkujast tulenevalt piisaval hulgal nüansse, mille tähelepanuta jätmine tekitab tavaliselt hiljem probleeme,“ selgitas halduskonsultant Ivo Kivirand.   

Uus süsteem on lisaks Tallinnale peagi kasutatav kõigis suuremates linnades üle Eesti.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785