26. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaal alustatakse teemapargi ehitust

Järgmisel nädalal lüüakse kopp pinnasetöödeks maasse Salme jõe äärsel alal, kuhu peaks maikuuks kerkima Suure Tõllu Raiesmaa nimeline park koos jalutusradade ja asjakohaste atraktsioonidega.

Teemapark on üks osa projektist, millega on korda saadud Salme laululava ning rajatud sinna juurde paviljon, kirjutab Oma Saar.

Kokku sai MTÜ Salme Rahvamaja Selts kõikide objektide tarbeks PRIA kaudu ligi pool miljonit krooni, millele lisandus spetsiaalselt pargi jaoks taotletud 15 000 krooni kohaliku omaalgatuse programmist.

600–700 meetri pikkune rada kaetakse tulevikus kivisõelmetega ning see on mõeldud pigem jalutajatele ja kepikõndijatele. Jalgratturite ja rulluisutajate tarbeks on Salmel olemas värskelt rajatud kergliiklustee. 

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785