26. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arakas ja Miil ostavad spaasid kokku

Kinnisvaraärimehed Arti Arakas ja Olavi Miil omandasid Kuressaares asuva Grand Rose Spa ning Jurmalas spaad opereeriva firma. Nende senine omanik Andres Tiik eitab ostu-müüki, kirjutab Äripäev.

„See vastab tõele, aga ega ma rohkem kommenteerida ei taha,“ vastas Arco Vara looja Arakas napisõnaliselt küsimusele, miks ta ostis spaa Kuressaares ja Läti spaaoperaatori.

Saaremaa spaaärimehe Andres Tiigi sõnul on tegu teatud kokkuleppega. „Tehing ei ole olemuselt ostu- ega müügileping. Samade kompanjonidega oleme teispool Eesti piire midagi arendamas, midagi tegemas. Sellepärast me selle täna niimoodi vormistasime, et ühiselt teha midagi teispool piiri,“ vastas ta. „Selle asja eeldus on, et peale arendustegevuse lõppu pöörame need tehingud, mis on tehtud, tagasi,“ lisas Tiik.

Ta kinnitas, et kuu aja eest omanikku vahetanud Grand Rose Spa ja Jurmala spaaoperaatori Alvarelli Invest osakud jõuavad kunagi tema kontole tagasi. „Mis puudutab Grand Rose juhtimist ja tänast tegevust, siis sellega ma tegelen igapäevaselt edasi. Meil ei ole täna huvi valgustada, mida kusagil mujal riigis teeme. Me tahame rahulikult tööd teha,“ rääkis ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785