25. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartus parandatakse tänavaauke 4,5 miljoni eest

Tartu linn eraldas tänavate jooksvaks remondiks 4,5 miljonit krooni, mille eest on kavas parandada umbes 22 500 ruutmeetrit tänavakatet.

Alates 1. aprillist hakkab Tartus teekatteid jooksvalt remontima AS Põlva Teed. „Töövõtulepingusse lisasime tänavu täiendavalt ka firmapoolse tänavate seisundi perioodilise järelevalve nõude, mis sisuliselt tähendab seda, et ettevõte peab süstemaatiliselt jälgima teekatete olukorda,“ rääkis Mitt.

„Kuigi summa on mõnevõrra väiksem möödunud aastasest, võimaldavad odavnenud teetööde hinnad teha teeremonti suuremas mahus kui mullu. Uue hanke korraldamine praeguses majandusseisus on olnud linnale väga kasulik,“ ütles abilinnapea Margus Hanson.

Teedeteenistuse spetsialisti Siim Mitti sõnul saab kuuma asfaltbetoonseguga tänavaauke parandama hakata siis, kui ööpäevane keskmine temperatuur on 5 soojakraadi ringis. Seniks täidetakse ohtlikke löökauke külma asfaldiga, mis on aga ajutine abinõu.

Infot tänavaaukude kohta palutakse edastada linna heakorratelefonile numbril 1789 või jätta teade linna kodulehe esilehel olevale lingile klikates. Pilte tänavaaukudest saab saata heakorratelefoni e-posti aadressil [email protected].

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785