25 märts 2009
Jaga lugu:

Tartus parandatakse tänavaauke 4,5 miljoni eest

Tartu linn eraldas tänavate jooksvaks remondiks 4,5 miljonit krooni, mille eest on kavas parandada umbes 22 500 ruutmeetrit tänavakatet.

Alates 1. aprillist hakkab Tartus teekatteid jooksvalt remontima AS Põlva Teed. „Töövõtulepingusse lisasime tänavu täiendavalt ka firmapoolse tänavate seisundi perioodilise järelevalve nõude, mis sisuliselt tähendab seda, et ettevõte peab süstemaatiliselt jälgima teekatete olukorda,“ rääkis Mitt.

„Kuigi summa on mõnevõrra väiksem möödunud aastasest, võimaldavad odavnenud teetööde hinnad teha teeremonti suuremas mahus kui mullu. Uue hanke korraldamine praeguses majandusseisus on olnud linnale väga kasulik,“ ütles abilinnapea Margus Hanson.

Teedeteenistuse spetsialisti Siim Mitti sõnul saab kuuma asfaltbetoonseguga tänavaauke parandama hakata siis, kui ööpäevane keskmine temperatuur on 5 soojakraadi ringis. Seniks täidetakse ohtlikke löökauke külma asfaldiga, mis on aga ajutine abinõu.

Infot tänavaaukude kohta palutakse edastada linna heakorratelefonile numbril 1789 või jätta teade linna kodulehe esilehel olevale lingile klikates. Pilte tänavaaukudest saab saata heakorratelefoni e-posti aadressil 1789@tartu.ee.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee