25. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu koolidel peagi uued aknad

Tartu Kivilinna Gümnaasiumi vanade akende ja välisuste väljavahetamisega tuleval suvel on uued aknad saanud kõik Tartu koolid.

Abilinnapea Jüri Sasi selgitas, et Tartu koolide vanaks jäänud puidust akende väljavahetamisega alustas linn kümme aastat tagasi ning selle aja jooksul on välja vahetatud 18 koolil kokku sadu aknaid ja uksi.

Linnavalitsus tunnistas Tartu Kivilinna Gümnaasiumi Kaunase pst 71 õppehoone akende ja välisuste vahetuse riigihankel edukaks AS Plastmerk pakkumuse summas 1 568 569 krooni. Tehtavate tööde hulka kuulub hoone kõikide seni välja vahetamata puidust akende ning välisuste vahetus.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785