25. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaa kruusateed saavad tolmuvabaks

Lääne Teedekeskus viib sel aastal tolmuvaba katte alla 25 km kruusateid, pikim teelõik tehakse ära kümne kilomeetri pikkusel teeotsal Lõu ja Jämaja vahel.

"See on päris hea tulemus, arvestades majanduslikku olukorda,” ütles Oma Saarele Lääne Teedekeskuse Saaremaa esinduse juhtivspetsialist Toomas Magus. Lisaks Lõu ja Jämaja vahelisele 10 km pikkusele teelõigule läheb Sõrves katte alla ka 1,9 km pikkune Kaimri–Lõu teelõik, mille tulemusel tekib võimalus suuremale osale Sõrvest ring peale teha tolmuvabalt.

Sel aastal jätkub ka Põhja-Saaremaal rannamaantee pindamine, mille raames saab tänavu suvel mustkatte seitsme kilomeetri pikkune teelõik Parasmetsa ja Metsküla vahel. Mustjala–Kihelkonna–Tehumardi teel läheb katte alla aga 6,3 km pikkune Tiirimetsa–Riksu lõik.

Saaremaa kõige mahukam teetöö sel aastal on aga Kuressaare ringtee teise osa rekonstrueerimine, mille käigus ehitatakse muuhulgas ringristmikuks ümber ringtee ja Pika tänava ristumiskoht piimatööstuse juures.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785