25. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Klaasist Vabadusrist tõuseb samba tippu homme

26. märtsi hommikul kell 10 tõstetakse Vabadussõja võidusamba ristiosa samba tippu.

Ettevalmistustööd risti monteerimistöödeks on tehtud, rist on komplekteeritud ja  risti metallkarkass on saanud klaasist katte, teatas Kaitseministeerium. Pärast Vabadusristi paigaldamist kaetakse kogu ehitis ajutiste tellingutega kuni Vabadussõja võidusamba ametliku avamiseni juunikuus.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785