Arakas: plaanime valitsemisteenust laiendada

Kinnisvaraturul uut teenust pakkuv EfTEN Capital püüab Tallinna viit ärihoonet, mille hulka kuuluvad ärimajad Pärnu mnt 102c ja 105,  valitsedes tutvustada laiemalt valitsemisteenust ning kasutada ära turu korrastumist ja konsolideerumist. 

„Praegu on meie valitsemise all ühtekokku 19 ärihoonet ja loomulikult on meie huvi turumahtu suurendada. Praegu on ka see hetk, kus majaomanikud neid asju ümber vaatavad. Hakkavad tekkima suuremad organisatsioonid, kes omanike eest valitsemisega tegelema hakkavad,“ rääkis EfTEN Capitali juhatuse esimehe Viljar Arakas.

Arakase sõnul pakutakse omanikele turul praegu peamiselt haldamisteenust, ent sellel pole midagi pistmist valitsemisega. „Valitsemine on tegelemine majade ärilise poolega. Uute klientide leidmine, üüriläbirääkimised, omaniku esindamine krediidiasutustes – see kõik on valitsemine,“ selgitas Arakas.

„Võib küsida, et miks me seda teeme? Me oleme küll varavalitsemisettevõte ja valitseme kinnisvarafonde, aga võime valitseda ka erafonde – ega seal suurt vahet pole,“ rääkis Arakas. Põhjuseks, miks AS Ärimaja ja AS Logoner just EfTEN Capitali poole pöördusid, peab Arakas ettevõtte kogemust ja laialdast informatsiooni, mille põhjal on võimalik  erinevate pindadega klientidele paindlikke pakkumisi teha.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed