23. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Solaris ehitatakse oktoobriks valmis

Reedel peeti Sakala keskuse varemetele kerkiva kultuuri- ja vabaajakeskuse Solaris sarikapidu. Keskus peaks uksed avama oktoobris. 

Keskuse juhatuse liikme Peeter Rebas teatas,et Solarise 43 000-ruutmeetrisest pinnast on juba praegu üle 80 protsendi välja üüritud. Keskusesse rajatakse 1800-kohaline kontserdisaal, Cinamoni kinokompleks, kunstigalerii, spordiklubi, tantsustuudia, kohvikud, kauplused.

Hoonesse planeeritakse rajada ka 9000 m2 suurune maa-alune parkla 260 autole.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785