23. märts 2009
Jaga lugu:

Rebane: mess ei sunni kedagi ehitama

Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu tegevdirektor Enno Rebane arvab, et praeguses olukorras ehitusmaterjalide tootjatel 1. aprillil algavast ehitusmessist eriti kasu ei ole.

"Mess ei sunni ju kedagi ehitama, nii et küllap neid osalejaid sel aastal ikka vähem on. Eramu ehitajale ja jaeostjale suunatud tegevust on samas ikka vaja, nii et seinamaterjalide ja akende-uste tootjad võiksid messil väljas olla, aga näiteks betoonelementide tootjatel vaevalt eriti osalemishuvi on," täpsustab Rebane.

Ehkki Rebane peab tõenäoliseks, et ka külastajaid on messidel vähem, soovitab ta inimestel messilt läbi käia. "Ehitamine peaks aastatagusega võrreldes olema odavam ja ehk on hea aeg vahetada aknaid, paigaldada lisasoojustust, muuta eramu või kortermaja energianõuetele vastavaks."

Ettevõtjatele, kes on otsustanud messile minna, soovitab Rebane vaid üht: näha pisut vaeva ja teha ära korralik eeltöö. "Vastuseid saada pole keeruline, hoopis olulisem on sõnastada enda jaoks õiged küsimused. Mida ma tahan saavutada, miks ma osalen, kes on minu sihtgrupp, milline on minu visioon... Mess on hea koht enda koolitamiseks, sealt saab vastused ja ka ettekujutuse sellest, kust vastuseid saada,"  lisas ta. 

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee