E-betoonelement: Eesti Ehitab jäi meie ootustele alla

Aastaid messil Eesti Ehitab osalenud AS E-betoonelement sel aastal ehitusmessil ei osale, kuna eelmise aasta tulemused ei täitnud ootusi, rääkis ehitusuudised.net-ile ettevõtte turundus- ja müügijuht Mart Arro.

„Tõepoolest, me ei näinud vajadust sel aastal osaleda ja otsustasime, et peame 1-2 aastat vahet,“ avaldas Arro. „Messil Eesti Ehitab oleme vähe kohanud neid kliente, kellele meie tooted on suunatud. Eraklientide kohalolek on suur, aga meie tooted on ikkagi teistsugusele sihtgrupile.“

Arro ei välistanud, et mõne aja möödudes ehitusmessil siiski osaletakse.  E-betoonelement ei ole kasutanud ega ka plaani osaleda internetikeskkonnas toimuvate messide teenuseid. Ettevõte jätkab olemasolevate turunduskanalite kasutamist, milleks on reklaam ja otseturundus klientidele.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed