23. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-betoonelement: Eesti Ehitab jäi meie ootustele alla

Aastaid messil Eesti Ehitab osalenud AS E-betoonelement sel aastal ehitusmessil ei osale, kuna eelmise aasta tulemused ei täitnud ootusi, rääkis ehitusuudised.net-ile ettevõtte turundus- ja müügijuht Mart Arro.

„Tõepoolest, me ei näinud vajadust sel aastal osaleda ja otsustasime, et peame 1-2 aastat vahet,“ avaldas Arro. „Messil Eesti Ehitab oleme vähe kohanud neid kliente, kellele meie tooted on suunatud. Eraklientide kohalolek on suur, aga meie tooted on ikkagi teistsugusele sihtgrupile.“

Arro ei välistanud, et mõne aja möödudes ehitusmessil siiski osaletakse.  E-betoonelement ei ole kasutanud ega ka plaani osaleda internetikeskkonnas toimuvate messide teenuseid. Ettevõte jätkab olemasolevate turunduskanalite kasutamist, milleks on reklaam ja otseturundus klientidele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785