20. märts 2009
Jaga lugu:

Tootsi valla teedeehitusraha 3 korda väiksem

Tootsi vald võttis vastu selle aasta 12,4 miljoni kroonise eelarve, mis on eelmise aastaga võrreldes 16% väiksem. Ühe riigipoolse kärpena tõi Tootsi vallavanem Kaljo Ahman välja teedeehitusele eraldatava raha.

Vallavanema ütlust mööda on teedeehitusele planeeritud 137 000 krooni, mis võrreldes möödunud aastaga on üle kolme korra väiksem. Lihtsad arvutused näitasid tema sõnul, et selle raha eest saab remontida 150-200 meetrit teedest. Kokku on vallal 6,8 kilomeetrit teid, kirjutab Pärnu Postimees.

Käesoleval aastal on vallal plaanis teha alevi kanalisatsiooni- ja veevärgi projekt ning rekonstrueerida põhikooli fuajee. Peale selle on esitatud avaldus Euroopa liidu fondidele Tootsi hooldekodu ehitamiseks.

 

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt