20. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tootsi valla teedeehitusraha 3 korda väiksem

Tootsi vald võttis vastu selle aasta 12,4 miljoni kroonise eelarve, mis on eelmise aastaga võrreldes 16% väiksem. Ühe riigipoolse kärpena tõi Tootsi vallavanem Kaljo Ahman välja teedeehitusele eraldatava raha.

Vallavanema ütlust mööda on teedeehitusele planeeritud 137 000 krooni, mis võrreldes möödunud aastaga on üle kolme korra väiksem. Lihtsad arvutused näitasid tema sõnul, et selle raha eest saab remontida 150-200 meetrit teedest. Kokku on vallal 6,8 kilomeetrit teid, kirjutab Pärnu Postimees.

Käesoleval aastal on vallal plaanis teha alevi kanalisatsiooni- ja veevärgi projekt ning rekonstrueerida põhikooli fuajee. Peale selle on esitatud avaldus Euroopa liidu fondidele Tootsi hooldekodu ehitamiseks.

 

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785