19. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valnes AS: ASSA ABLOY ohustab konkurentsi

Eestimaine turvalukke tootev ettevõte AS Valnes seisukoht on, et  ASSA ABLOY kahjustab vaba konkurentsi, mille tagajärjel kannatavad lukuvaldkond ja eelkõige lõpptarbijad.

ASSA ABLOY kasutab konkurendi hinnangul oma turujõudu ja keelatud meetmeid lõpptarbija tehniliselt aegunud toodetega varustamiseks. Tähelepanuväärne on AS Valnes nõukogu esimehe Alvar Veersalu sõnul seegi, et ASSA toodete hinnad on tõusnud majanduskriisi aastal pea 20 %, mida ükski teine Eesti ehitusmaterjali müüja endale lubada ei saa. Samal perioodil on Rootsi kroon Eesti krooni suhtes odavnenud veel omakorda  20%.

Veersalu kinnitab, et Valnese eesmärk on aidata Eesti elanikel kindlustada oma mehaanilist turvalisust, mille tagab Valnes KABA muukimiskindla turvasüdamiku kasutamine.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785