19. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu Keskusest saab linnasüda

Täna kell 12 avati Pärnu kesklinnas Pärnu Keskus, mis viib rahva Rüütli tänavalt Port Arturite ja kontserdimaja vahele. Pärast tänavate kordategemist kujuneb sellest uus linnasüda.

Pärnu Keskuse ehitas Eston Ehitus. Hoone arhitektid on Vilen Künnapu ja Ain Padrik, sisekujunduse tegi KVB Design Inglismaalt.

1. maiks peaks valmima 340kohaline parkimismaja, mille esimesel korrusel avab uksed Maxima. Sel kevadel valmib ka kaubakeskuse Port Artur 2 laiendus.

Pärnu Keskust hakkab parkimismajaga ühendama kaks üle Aida tänava ulatuvat galeriid. Pärast kontserdimaja kõrvale ehitatava Pärnu Keskuse teise etapi valmimist muutub Aida tänav klaaskatusega promenaadiks.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785