18. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sweco projekteeris koolinoorte loomemaja

Kohtla-Järve Koolinoorte Loomemaja asutakse renoveerima, vastava renoveerimisprojekti koostas ja andis linnavalitsusele üle projekteerimisfirma Sweco Projekt Narva osakond.

Koolinoored saavad kahe aasta jooksul enda käsutusse 289 ruutmeetrit lisapinda.

"Kaasajastame ruumid, neid tuleb keldrisse ja praegusele pööningule juurde, fassaad saab korda, loomemaja territoorium tehakse ilusamaks, tulevad autode parkimiskohad," kommenteeris Jüri Kollo, Kohtla-Järve aselinnapea. Ehitamist tahetakse alustada suvel ja see on ajatatud kahele aastale.

Ehituslik-arhitektuurse, tehnoloogilise ja keskkonnakaitselise projekteerimisega tegelev Sweco Projekt AS annab tööd 170 projekteerijale. Ettevõte kuulub Skandinaavia ja Ida-Euroopa projekteerimiskontserni Sweco AB.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785