18. märts 2009
Jaga lugu:

Arco Vara juhid ei tea Tooli plaane

Arco Vara juhid kinnitasid Äripäevale, et nad ei tea, miks suurendab Toomas Tool pidevalt oma osalust firmas ja mis võiksid olla tema eesmärgid.

"Arco Vara aktsionäride tegemisi oskab kommenteerida aktsionär, neid ettevõte kommenteerida ei oska," vahendas Arco Vara turundus- ja kommunikatsioonijuht Urve Nõgu juhatuse seisukohta võimalikest Toomas Tooli ambitsioonidest osaluse suurendamisega Arco Varas. Nõgu lisas, et Arco Vara aktsionäride kohta saavad ka nemad infot Eesti Väärtpaberikeskusest.

Kas ja millal on plaan kutsuda Toomas Tool Arco Vara nõukogu liikmeks, ütles Nõgu, et Arco Vara nõukogu liikmeid valitakse Arco Vara aktsionäride üldkoosolekul vastavalt äriseadustikule ning Arco Vara põhikirjale. 

Toomas Tool soetas läinud nädalal Eesti Väärtpaberikeskuse andmetel firma Freier Projekt kaudu juurde 1 miljon aktsiat. Tema osalus ettevõttes on juba üle 23%, mis on suurim kõigist aktsionäridest. Tool ei kuulu Arco Vara juhtorganitesse.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt