13. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljandi tasuta büroopind seisab ikka tühjalt

Endise Viljandi KEKi peahoones pakutakse büroopindu tasuta üürile, ent soovijate tormijooksu pole see toonud.

Uus Maa Viljandi büroo juhataja Reet Raudsepp ütles, et kampaania on toonud paar huvilist, ent ülejäänud pinnad on endiselt tühjad. Tema sõnutsi on tegu amortiseerunud hoonega, kuhu oli raske ka heal ajal üürnikke leida. Nüüdse kriisi ajal on ka üüripindade vakantsus Viljandis 30 protsenti.

 „Ka hea kvaliteediga pindadele on raske üürnikku leida, hinnad on langenud 30 protsenti,“ märkis Raudsepp, kelle andmetel maksab praegu hea kvaliteediga büroopind alates 60 kroonist ruutmeeter. Buumi ajal võis ruutmeetri eest küsida 110 krooni, millele lisandusid kommunikatsioonitasud.

Veebruaris kirjutas Sakala, et Aktsiaseltsile Vivikoop kuuluvaid ruume antakse üürile tasuta. Ehkki tulu kinnisvaraomanik sellisest allahindlusest ei saa, õnnestub tal vähemalt kulusid koomale tõmmata, sest kommunaalmaksed jäävad üürilevõtja kanda.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785