Viljandi tasuta büroopind seisab ikka tühjalt

Endise Viljandi KEKi peahoones pakutakse büroopindu tasuta üürile, ent soovijate tormijooksu pole see toonud.

Uus Maa Viljandi büroo juhataja Reet Raudsepp ütles, et kampaania on toonud paar huvilist, ent ülejäänud pinnad on endiselt tühjad. Tema sõnutsi on tegu amortiseerunud hoonega, kuhu oli raske ka heal ajal üürnikke leida. Nüüdse kriisi ajal on ka üüripindade vakantsus Viljandis 30 protsenti.

 „Ka hea kvaliteediga pindadele on raske üürnikku leida, hinnad on langenud 30 protsenti,“ märkis Raudsepp, kelle andmetel maksab praegu hea kvaliteediga büroopind alates 60 kroonist ruutmeeter. Buumi ajal võis ruutmeetri eest küsida 110 krooni, millele lisandusid kommunikatsioonitasud.

Veebruaris kirjutas Sakala, et Aktsiaseltsile Vivikoop kuuluvaid ruume antakse üürile tasuta. Ehkki tulu kinnisvaraomanik sellisest allahindlusest ei saa, õnnestub tal vähemalt kulusid koomale tõmmata, sest kommunaalmaksed jäävad üürilevõtja kanda.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed