12. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

YIT ehitab osa Pärnu elektri- ja soojuse koostootmisjaamast

YIT Ehitus ja Fortum Termest sõlmisid lepingu Pärnu elektri- ja soojuse koostootmisjaama tsiviilehitustööde teostamiseks.

Pärnusse Niidu tänav 24 ehitatava koostootmisjaama tsiviilehituslike tööde teostamisel jääb YIT Ehituse osaks vaiade paigaldus, vundamentide ning liugbetooni trepitorni valude ja maa-aluste kommunikatsioonide teostamine.

Tööd algavad pärast ehitusloa saamist märtsi keskel ning lõpp on planeeritud septembri algusesse. Projektijuhid on Andres Jakobi ja Alar Saarik ning objektijuht Allan Kaldmaa.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785