12. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perspektiivika krundi hind kukkus 114 miljonit krooni

Kurioosumina näival enampakkumisel küsib ärimees Sergei Hadži juhitud OÜ Fransertal samale firmale kuuluva maatüki eest 482 000 000 krooni.

Ekspresskinnisvara kirjutab, et oma pakkumised on kõigil huvilistel võimalik esitada 1. aprilliks ning võib uskuda, et sel korral ei tehta nalja, sest võrreldes aasta algusega on alghinda langetatud koguni 114 miljoni krooni võrra.

Tallinnas Nõlva tänav 9 asuva krundi sihtotstarbeks on küll tootmismaa, ent pikemaaegsetes plaanides moodustab see olulise osa Paljassaare sadama-alale kavandatavast mitmeotstarbelisest luksuslikust linnakust, kirjutab Eesti Päevaleht.

OÜ Ars Projekt arhitekti Rasmus Tamme sõnul on kinnistule planeeritud jupike kaheksat krunti läbivast rannapromenaadist, tee, kuni neljakorruselised elamud ning äriobjektid. „Räägitud on ka hotellist, sest õhtupäike paistab sinna väga hästi.”

Tamme ei karda, et võimalik uus omanik hakkab tegema suuremaid takistusi, sest ümberkaudsed kinnistuomanikud koostanud struktuurplaani, mille on kinnitanud linnavalitsus.

„Rong sõidab elukeskkonna poole,” rääkisTamme kujundlikult piirkonna tulevikust. Kuna kinnistu ostja saab kaasa ka isikliku kai ja raudtee, omandab lause korraga mitu tähendust.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785