11. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rõivas: tasub olla konservatiivne kinnisvara ostuga

Reformierakonna liige Taavi Rõivas ütles ehitusuudised.net päevaküsimusele –kas üürida või osta? – vastates, et kinnisvara ostmisel tasub olla konservatiivne.

Tema sõnutsi tuleks kindlasti vältida lõhkilaenamist, ent siiski  kaldus ta oma soovitusega ostmise poole.

Oma põhjendustes tõi ta välja euribori, mis on langenud ajalooliselt madalale positsioonile. Rõivas ei välistanud oma prognoosis, et euribor võib langeda ka alla 1 protsendi. Seega võttis Rõivas seisukoha, et üürimine pole kõige otstarbekam, kui pere sissetulekud võimaldavad laenu võtta. Rõivas rõhutas siiski, et laenuga „kõri kinni tõmbamine“ oleks vale.

 

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785