11. märts 2009
Jaga lugu:

Riigi Kinnisvara arvestab oma tegevuses keskkonnaga

9. märtsil 2009. aastal väljastati Riigi Kinnisvara AS-ile (RKAS) keskkonnajuhtimissüsteemi sertifikaat ning uuendati kvaliteedijuhtimissüsteemi sertifikaati.

Väljastatud sertifikaadid tõendavad, et ettevõte tegutseb kinnisvara arendamise, haldamise ja hooldamise ning ehitusjuhtimise ja omanikujärelvalve valdkonnas kooskõlas standardite ISO 14001:2004 ja ISO 9001:2008 nõuetega.

 „ISO 14001:2004 sertifikaat on klientidele ja koostööpartneritele kinnituseks, et RKAS hoolib keskkonnast ning vähendab oma tegevuse mõju keskkonnale rahvusvaheliselt tunnustatud standardi nõuete rakendamise kaudu,” ütles RKAS-i juhatuse esimees Jaak Saarniit. RKAS on oma tegevuses seadnud sihiks vabastada klient kinnisvaraprobleemidest, olla hea peremees hallatavale kinnisvarale, osutada kvaliteetset teenust ning olla oma tegevuses keskkonnasõbralik.

RKAS-i kvaliteedijuhi Inga Sünt´i sõnul ohjatakse RKAS-i tegevuste keskkonnamõjusid vastavalt ettevõtte keskkonnapoliitikale ja –juhtimiskavale, kõrgendatud tähelepanu pööratakse energia efektiivse tarbimise saavutamisele ja seda nii kinnisvarakeskkonna loomisel kui ka haldamisel. Oma keskkonnaalase tegevuse parendamisega panustatakse jätkusuutlikusse ja säästlikusse arengusse.

RKAS on 2001. aastal loodud Eesti Vabariigile kuuluv 1,4 miljardi krooni suuruse aktsiakapitaliga kinnisvaraarenduse ja -haldusega tegelev ettevõte, mille aktsiad kuuluvad 100%-liselt Eesti Vabariigile. Aktsiaid valitseb Rahandusministeerium.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt