10. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kus on Tallinnas Tagala ja Moonalao tänav?

Tallinna Linnavalitsus teatas, et määrab Astangu 2b kinnistu detailplaneeringu kohaselt tekkivatele tänavatele nimedeks Kotermaa, Tagala ja Moonalao.

Astangu 2b kinnistu detailplaneeringu kehtestas Tallinna Linnavalitsus 29. oktoobril 2008, selle detailplaneeringuga tekkis vajadus kolme uue tänavanime järele.

Planeeringuala asub endise Kotermaa talu maadel, mistõttu saab ühele tänavale nime andmisel kasutada seda ajaloolist kohanime. Teistele tänavatele nime valikul otsustas nimekomisjon laskemoonaladudega seonduva teema kasuks ning arvas, et kõige lõunapoolsema, laskemoonaladudele lähima tänava puhul võiks kasutada Moonalao tänava nime. Kolmandale uuele tänavale peeti sobivaimaks Tagala tänava nime, kuna tegemist oli tagala moonaladudega.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785