Riigi Kinnisvaral ligi miljoniline maksuvõlg 

Täielikult riigile kuuluval firmal Riigi Kinnisvara ASil lasub ligi miljoni krooni suurune maksuvõlg, selgub maksu- ja tolliameti kodulehelt.

Tänase päeva seisuga on Riigi Kinnisvaral käibemaksuvõlg üle 894 000 krooni, millele lisandub intressivõlg üle 52 000 krooni. Ettevõtte juht Jaak Saarniit ütles Äripäevale, et tema ei tea võlast midagi ning info võla kohta tuleb talle üllatusena. Kuna ettevõtte finantsjuhti ei olnud hetkel võimalik kätte saada, ei õnnetunud käibemaksu võla põhjuste osas veel selgust saada. 

Neljapäeval teatas ettevõte, et nõukogu kinnitatud 2009. aasta eelarves on vähendatud palga- ja tegevuskulusid 10% võrra.

Investeeringute uueks piirmääraks kinnitati 772 miljonit krooni. Investeeringute maht vähenes 64 miljoni krooni võrra peamiselt planeeritust soodsamate riigihangete ning projektide ajakava muutumise tõttu. Mõnede projektide maksed nihutati järgmisse aastasse.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed