6. märts 2009
Jaga lugu:

Swedbank: Merko võib 10 aastaga kasvada 10 korda

Lähema 10 aasta jooksul 10kordse kasvu saavutamine pole sugugi võimatu, kirjutab Swedbanki personaalpanganduse ajakiri Fookus Merko Ehituse kohta.

Artiklis „Unistuste investeerimisportfell“ tuuakse välja, et Merko Ehituse aktsia hind on  tipptasemelt kukkunud pea 90% ja põhjendatakse seda kinnisvaraturu raske olukorra ning maadevahetuse protsessi kohtuvaidlustega.

„Hiljuti valiti Merko nõukokku Olari Taal ja Indrek Neivelt, kelle järgneva 5 aasta nägemuse kohaselt peaks firma turuväärtus kasvama miljardi euro tasemele. See tähendaks praeguse turuväärtusega võrreldes pea 20 kordset kasvu,“ kirjutab ajakiri. „ Kahtlane, kas 5 aastaga taoline tase saavutatakse, kuid lähema 10 aasta jooksul 10kordse kasvu saavutamine pole sugugi võimatu.“

„Merko Ehituse viimase 3 aasta kasumid aktsia kohta on olnud vahemikus 27-31 krooni. Täna saab aktsiaid börsilt osta 45 krooniga. Lähiaastatel on reaalne, et Merko laieneb väliturgudele ning ostab üles konkurendid, sest ettevõtte bilanss on väga tugev,“ kirjutatakse ajakirjas.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee