Riik paneb seitsme kultuuriobjekti arendusse miljardi

Valitsus andis heakskiidu üleriigilise tähtsusega kultuuri- ja turismiobjektide väljaarendamise kavale, mille kohaselt saavad toetust seitse projekti.

Nendeks on Meremuuseumi Lennusadama, Eesti Rahva Muuseumi ning Kuressaare kindluse arendamine, lisaks Tallinna Teletorni vaateplatvormi rekonstrueerimine, Kohtla kaevanduspark-muuseumi ja selle puhkeala väljaarendamine, Tehvandi staadioni rekonstrueerimine ja samuti Teaduskeskus AHHAA uue hoone ehitamine koos püsiekspositsiooni ehitusega.

Loetletud projektide toetusmaht on kokku 972 574 300 krooni. Meetmele algselt ette nähtud rahalist mahtu (791 miljonit krooni) suurendati siseministeeriumi ettepanekul ning kavasse lülitati Kohtla–Nõmme valla, Saaremaa Muuseumi ja Sihtasutuse Tehvandi Spordikeskus projektid.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed