2. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Klaasist Vabadusrist jõuab Tallinna pühapäeva õhtul

Pühapäeva õhtul jõuab Tallinna Tšehhi firma Sans Souci poolt valmistatud Vabadussõja võidusamba ristiosa.

Ettevalmistustööd risti monteerimistöödeks algavad esmaspäeva hommikul kella 10 paiku, mil Komandandi teele paigutatud kraana tõstab vabadussamba territooriumile konteineri Ämari lennuväljal tallel olnud tööriistade ja tehnikaga. Seejärel tõstetakse samba kõrvale ehitussoojak. Tsehhist tulnud saadetise mahalaadimistööd algavad pärast keskpäeva, orienteeruvalt kell 14.00 paiku.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785