27. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas valmib keskkonda sobiv elamu

EkspressKinnisvarale jäi kesklinnas, Ravi tänaval silma elamu, mis oma lihtsuses ja mahus sobib peamiselt suurtest kivimajadest koonsevasse ümbruskonda igati viisakalt.

Liivalaia tänava ja Veerenni puitasumi vahel asuvatele tänavatele hakati suuremaid kivimaju ehitama juba enne sõda. Nõukogude perioodist on sinna jäänud nii „stalinistlikku” arhitektuuri kui ka tüüpprojekte. Uus ehitushoog saabus käesoleva sajandi alguses ja buumi ajal, samuti on piirkonnas ka puitarhitektuuri. Kõik see kokku moodustab üsna eklektilise linnakeskkonna, mis on Tallinnale ju üsna iseloomulik.

Piltidelt vastu vaatava elumaja on projekteerinud OÜ Patiks ning Arhitektuuribüroo Muru ja Pere. Tumedat fassaadi ilmestavad tänava poolt piklikud ja üsna kõrgetena tunduvad aknad. Hoovis on aga parklakorruse peal suur ühisterrass ning lodžade read. Nagu kõik piirkonna majad, on ka see hoone paigutatud perimetraalselt.

Siseviimistlus on tänapäevane, seega juba „teada värk”. Kortereid on 36 ning tubade arv neis varieerub ühest kolmeni. Külastuse hetkel polnud siseviimistlustööd veel lõppenud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785