26. veebruar 2009
Jaga lugu:

Pangad pole huvitatud majade poolelijäämisest

Pindi Kinnisvara põhja regiooni juhataja Tõnis Meister ütles ehitusuudised.net-le, et tavaliselt ei ole pangad huvitatud juba osaliselt valmis ehitatud majade poolelijätmisest ning võimalusel on siiski leitud lahendused eramu lõpuni ehitamiseks.

Seega soovitame pigem pidada pangaga aktiivset dialoogi, kuna poolik maja ei täida ei omaniku ega panga huve. Ehitushinnad on langenud ning hoone lõpuni ehitamine ei vaja ka enam sama suurt ressurssi, kui mõned aastad tagasi, tõsi see sõltub palju ka hoone ehitusstaadiumist, märkis ta.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee