26. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pangad pole huvitatud majade poolelijäämisest

Pindi Kinnisvara põhja regiooni juhataja Tõnis Meister ütles ehitusuudised.net-le, et tavaliselt ei ole pangad huvitatud juba osaliselt valmis ehitatud majade poolelijätmisest ning võimalusel on siiski leitud lahendused eramu lõpuni ehitamiseks.

Seega soovitame pigem pidada pangaga aktiivset dialoogi, kuna poolik maja ei täida ei omaniku ega panga huve. Ehitushinnad on langenud ning hoone lõpuni ehitamine ei vaja ka enam sama suurt ressurssi, kui mõned aastad tagasi, tõsi see sõltub palju ka hoone ehitusstaadiumist, märkis ta.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785