Võlgnike haamri alla läinud vara tõmbab huvilisi

Kuu aega tagasi loodud portaali, kuhu on kogutud makseraskustes inimeste haamri alla pandud vara, külastab päevas ligi 5500 inimest.

Varad.ee veebilehte haldava OÜ Varaportaali juhi Priit Maanurme sõnul on neljandik kohtutäituritest firmaga lepingu sõlminud ning panevad müüdavatele objektidele rohkem infot juurde, kirjutab aripaev.ee. Samuti on oma õla alla pannud osa panku, kes tahavad oma klientide erinevatel põhjustel pangale tagasi tulnud vara võimalikult avalikult maha müüa, rääkis Maanurm.

Tema sõnul kasvab pakkumiste arv kõikides varagruppides: kuu ajaga on kinnisvara enampakkumiste arv kasvanud 25 protsenti ehk neljasaja kinnisvarapakkumiseni. Liisingutele tagastatud autode pakkumiste arv on kuuga kasvanud 20 protsenti, rääkis Maanurm

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed