25. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elamumajandusamet õpetab energiat säästma

26. veebruaril toimub Tallinnas elamute projekteerimisel ja ehitamisel energiat säästvate ning taastuvenergia kasutamisele orienteeritud tehnoloogiate rakendamisele pühendatud seminar.

Seminaril jagavad energiasäästualast teavet rahvusvaheliselt tunnustatud taastuvenergia ja passiivmaja eksperdid Saksamaalt ja Taanist. Seminaril räägitakse taastuvenergia ressursside kasutamisest ning selle osakaalu suurenemisest, passiivmajadest, päikeseküttesüsteemide rollist ja tootlikkusest, energiasäästuga seotud probleemidest ja lahendustest, küttest ja ventilatsioonist ja soojustuslahedustest. Tuuakse näited nii Saksamaa kui ka kogu Euroopa kogemustest.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785