20. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kobe sõlmis projektijuhtimise lepingu Rävala 8-ga

Investeerimisfirma Kobe gruppi kuuluv Kobe R8 sõlmis projektijuhtimislepingu Rävala 8 büroohoonet haldava ettevõttega OÜ Rävala Kaheksa, lisaks omandas ettevõtte büroohoone omanikfirmas 10 protsendilise osaluse.

Poolte kokkuleppel on tehingu maksumus ja tingimused konfidentsiaalsed. AS-i GO Group nõukogu liikme Tiit Pruuli  sõnul oli kokkuleppe eesmärgiks kaasata Kobe meeskonna projektijuhtimiskompetents. ”Kobe ülesandeks jääb kogu igapäevase tegevuse juhtimine, selle suurepärases asukohas paikneva büroohoone atraktiivsuse tõstmine potentsiaalsete üürnike jaoks ja erinevate pikaajaliste äriplaanide väljapakkumine ning analüüs,” ütles Pruuli.

Rävala 8 hoonete üldpind moodustab 17 700 ruutmeetrit. 

Kobe Investments nõukogu esimehe Veljo Kuuse sõnul soosib tänane majandussituatsioon Rävala 8 tüüpi büroohoonete positsiooni turul. ”Hea asukoht ja mitte liiga luksuslik, mistõttu saame pakkuda üürnikele väga head hinda, paindlikke tingimusi ja teha vajadusel ka investeeringuid iga konkreetse üürniku huve silmas pidades,” ütles Kuusk.

 Tallinnas, Rävala 8 hoonete üldpind moodustab 17 000 ruutmeetrit. OÜ Rävala Kaheksa suuraktsionärid on GO Grupi asutajad. 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785