Rentnikud kauplevad kaubanduskeskustes hindu alla

Vähenenud käive sunnib kaupmehi rendihinda alla kauplema. Ehkki kaubanduskeskused suhtuvad hinnasoodustuse küsijaisse ettevaatlikult, on paljud keskused järeleandmisi juba teinud.

Rademari ja Sportlandi juhid rääkisid Äripäevale möödunud nädalal, et vähenenud käive sunnib neid rendihinda alla kauplema. "Alates augustist oleme rendileandjatega läbi rääkinud ja oleme saanud enamusega kokkuleppele. Kui oleme aga kokkuleppele jõudnud, ei tähenda see veel, et nii jääbki. Olukord muutub iga kuuga," ütles Sportlandi tegev juht Sven Nuutmann toona ega välistanud ka kaupluste sulgemist.

Vastates küsimusele, mis tuleb Rotermanni Kaubamajas suletava Cityspordi asemele, sõnas Rotermann Eesti juht Mart Saa, et juba on sõlmitud üürileping põhiliselt meeste päevasärke müüva Gowryga. Ühtlasi tunnistas Saa, et üürihindu on alandatud.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed