18. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rentnikud kauplevad kaubanduskeskustes hindu alla

Vähenenud käive sunnib kaupmehi rendihinda alla kauplema. Ehkki kaubanduskeskused suhtuvad hinnasoodustuse küsijaisse ettevaatlikult, on paljud keskused järeleandmisi juba teinud.

Rademari ja Sportlandi juhid rääkisid Äripäevale möödunud nädalal, et vähenenud käive sunnib neid rendihinda alla kauplema. "Alates augustist oleme rendileandjatega läbi rääkinud ja oleme saanud enamusega kokkuleppele. Kui oleme aga kokkuleppele jõudnud, ei tähenda see veel, et nii jääbki. Olukord muutub iga kuuga," ütles Sportlandi tegev juht Sven Nuutmann toona ega välistanud ka kaupluste sulgemist.

Vastates küsimusele, mis tuleb Rotermanni Kaubamajas suletava Cityspordi asemele, sõnas Rotermann Eesti juht Mart Saa, et juba on sõlmitud üürileping põhiliselt meeste päevasärke müüva Gowryga. Ühtlasi tunnistas Saa, et üürihindu on alandatud.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785