18. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narva ühisveevärgi ja kanalisatsiooni ehitus sai valmis

18. veebruaril toimub Narva Kutseõppekeskuses Narva vee- ja kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimise projekti pidulik lõpetamine.

Projekti näol on tegemist EL Ühtekuuluvusfondist kaasrahastatud ”Narva vee- ja heitveetorustikud” veemajandusprojektiga, mille raames rajati Narva linna viide elamurajooni 20,02 km uut joogiveetorustikku ja 36,36 km uut kanalisatsioonitorustikku. Samuti rekonstrueeriti 5 km olemasolevat joogiveetorustikku Narva linna erinevatel tänavatel (Kerese, Kreenholmi, Linda, Kosmonaudi, Rahu, Kangelaste, Mõisa, Joala, Uusküla, Kooli põik, Linda park) ning renoveeriti Narva kaks reoveepumplat.

Projekti ehitustööd algasid 2006. aasta juulis ning kestsid kuni detsembrini 2008. Projekt maksis kokku 147,9 miljonit Eesti krooni.

Projekti rahastas 54,48% osas EL Ühtekuuluvusfond. 36,54% osas rahastasid Keskkonnainvesteeringute Keskus ja Keskkonnaministeerium ning 8,98% panustas Narva Vesi AS.

Projekteerimis- ja ehitustööde peatöövõtjaks oli Sweco Eesti AS ja Saksa-Eesti konsortsium K&H AS/WTE Wassertechnik GmbH.

Ehitusjärelevalvet teostas Eesti konsortsium TSM Projektijuhtimise OÜ/Korbovek OÜ.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785