17. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skanska sai Hormi asemele uue juhi

Pärast Olle Hormi lahkumist firma teenistusest on Skanska EMV juhatuse esimeheks alates 17. veebruarist nimetatud Jari Koivu. 

Jari allub Skanska Oy tegevdirektorile Juha Hetemäele, teatas Skanska.

"Tänan Ollet möödunud aasta meeldiva ja professionaalse koostöö eest. Pärast tema otsust lahkuda ehitusalalt asub sellele ametipostile Jari Koivu, kelle ees seisavad selged ülesanded. Kuigi oleme praegu sunnitud oma töös kohanema kujunenud turusituatsiooniga, soovime teha kõik, et Skanskal oleks Eestis tugev pind jalge all, kui ehitusturg uuesti tõusule pöördub. Samuti on Jari eesmärk otsida ja koolitada endale Skanska EMV töötajate seast järeltulija ettevõtte juhtkonda,” ütles Juha Hetemäki.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785