12. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nõmmel on käimas kanaliseerimistööd

Jaanuaris ja veebruaris alustati kanalisatsiooni ehitustöödega Nõmme linnaosa väiksematel kõrvaltänavatel ning kokku rajatakse Nõmmele tänavu  33 603 meetrit kanalisatsioonitorustikke ja 1 744 meetrit sademetevee torustikke.

AS Tallinna Vesi alltöövõtjad paigaldavad veebruaris  uusi kanalisatsioonitrasse Särje, Sisaski, Kasteheina, Leegi, Värsi, Edela ja paljudele teistele väiksema liikluskoormusega tänavatele. „Kui trassid ning liitumispunktid on rajatud, tasandatakse tänavad esialgu asfaldi freespuruga ja kevadel sillutatakse uue asfaldiga,“ selgitas abilinnapea Deniss Boroditš.

Boroditši sõnul on tänavu  Tallinnas planeeritud ehitada kokku 62 494 m torustikke, mis võimaldab ühisveevärgi- ja kanalisatsiooniga liitumise 1 839 kinnistule. AS Tallinna Vesi põhitegevuspiirkonnas luuakse 2009. aastal liitumisvõimalus 1388 kinnistule.  

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785