12. veebruar 2009
Jaga lugu:

Nõmmel on käimas kanaliseerimistööd

Jaanuaris ja veebruaris alustati kanalisatsiooni ehitustöödega Nõmme linnaosa väiksematel kõrvaltänavatel ning kokku rajatakse Nõmmele tänavu  33 603 meetrit kanalisatsioonitorustikke ja 1 744 meetrit sademetevee torustikke.

AS Tallinna Vesi alltöövõtjad paigaldavad veebruaris  uusi kanalisatsioonitrasse Särje, Sisaski, Kasteheina, Leegi, Värsi, Edela ja paljudele teistele väiksema liikluskoormusega tänavatele. „Kui trassid ning liitumispunktid on rajatud, tasandatakse tänavad esialgu asfaldi freespuruga ja kevadel sillutatakse uue asfaldiga,“ selgitas abilinnapea Deniss Boroditš.

Boroditši sõnul on tänavu  Tallinnas planeeritud ehitada kokku 62 494 m torustikke, mis võimaldab ühisveevärgi- ja kanalisatsiooniga liitumise 1 839 kinnistule. AS Tallinna Vesi põhitegevuspiirkonnas luuakse 2009. aastal liitumisvõimalus 1388 kinnistule.  

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee