12. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusettevõtjad pingutavad püksirihma

Eesti Ehitusettevõtjate Liidu juhatus võttis vastu otsuse, et aastal 2009 vähendatakse kõigi ettevõtlusega tegelevate liikmete liikmemaksu poole võrra.

Valitsev majanduskriis ja ehitusturu märkimisväärne langus ei ole enam kellegile üllatuseks. „Kätte on jõudnud  keerulised ajad, millal peame kokku hoidma ja üksteist toetama. Olukorras, kus kõik on sunnitud ellujäämise nimel kulusid kärpima, tahab ka EEEL üles näidata solidaarsust oma liikmete suhtes, sest just rasketel aegadel oodatakse Liidult suuremat tuge," ütles EEELi juhatuse aseesimees  Arsi Kook.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785