11. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaanuaris toimus Tallinna korterituru ajaloo suurim langus

Tallinna korteriomanditega tehti enneolematult vähe tehinguid- vaid 251 ning keskmine ruutmeetrihind tegi läbi ajaloo suurima, 12 protsendilise languse, vahendab Pindi Kinnisvara turuülevaade.

Sisuliselt lõpetasid oktoobri lõpus/novembri alguses kommertspangad finantskriisi valguses eluasemelaenude väljastamise, mis kajastubki jaanuari ülimadalas tehingu arvus. Järsult langenud tehingute arv aga seadis niigi tihedas konkurentsiolukorras müüjatele väga karmid tingimused- ilma olulise allahindluseta ostjad tehingusse ei läinud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785