10. veebruar 2009
Jaga lugu:

1Partner hakkab kortereid vahetama

1Partner Kinnisvara avas oma kodulehel lisaks kiirmüügi portaalile kinnisvara vahetuse infotahvli.

Ettevõtte tegevdirektori Martin Vahteri kinnitusel soovib valdav enamus kliente müügist saadud rahaga uut kodu soetada. Tehingu vormilt oli see aga oma vara eelnev müük ja seejärel uue otsingud ning ostutehing.

Tänases turusituatsioonis on turul palju müügiordereid, samas on vähenenud ostjate hulk kuna ostjad tekivad peale müügitehingu sooritamist. Sellest lähtuvalt tegeletakse juba mõnda aega sarnaste soovide kokkuviimisega ehk vahetamistega.

1Partner Kinnisvara maakleri Mihhail Voronini väitel on vahetussoovid erinevad. Soovitakse vahetada korterit maja vastu või vastupidi. Vahel on vahetamise tagamaaks soov pääseda ülejõukäivatest kommunaalmaksudest, mistõttu otsitakse väiksemat elamispinda. „Alati ei pruugi vahetus sobida ideaalselt, kuid tegu on siiski lahendusega“, ütles Voronin, andes mõista keerukamatest läbirääkimistest.

Swedbank pakub koduvahetusteenusest huvitatud klientidele nõustamist, kes soovivad väiksemat elamispinda suurema vastu vahetada ning võimalust taotleda pangalt puudujääva summa finantseerimist.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee