10. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

1Partner hakkab kortereid vahetama

1Partner Kinnisvara avas oma kodulehel lisaks kiirmüügi portaalile kinnisvara vahetuse infotahvli.

Ettevõtte tegevdirektori Martin Vahteri kinnitusel soovib valdav enamus kliente müügist saadud rahaga uut kodu soetada. Tehingu vormilt oli see aga oma vara eelnev müük ja seejärel uue otsingud ning ostutehing.

Tänases turusituatsioonis on turul palju müügiordereid, samas on vähenenud ostjate hulk kuna ostjad tekivad peale müügitehingu sooritamist. Sellest lähtuvalt tegeletakse juba mõnda aega sarnaste soovide kokkuviimisega ehk vahetamistega.

1Partner Kinnisvara maakleri Mihhail Voronini väitel on vahetussoovid erinevad. Soovitakse vahetada korterit maja vastu või vastupidi. Vahel on vahetamise tagamaaks soov pääseda ülejõukäivatest kommunaalmaksudest, mistõttu otsitakse väiksemat elamispinda. „Alati ei pruugi vahetus sobida ideaalselt, kuid tegu on siiski lahendusega“, ütles Voronin, andes mõista keerukamatest läbirääkimistest.

Swedbank pakub koduvahetusteenusest huvitatud klientidele nõustamist, kes soovivad väiksemat elamispinda suurema vastu vahetada ning võimalust taotleda pangalt puudujääva summa finantseerimist.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785