9. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu Betoonimeistri äritulu kasvas 26 protsenti

Raudbetoonelementide pakkuja AS Pärnu Betoonimeistrid 2008. aasta äritulu oli auditeerimata andmetel 88 miljonit krooni.

Võrreldes 2007. aasta ärituluga (65 miljonit krooni) on kasv 26 protsenti. Ettevõtte möödunud aasta puhaskasum oli 2,1 miljonit krooni. Ka turuosa on 2007. aastaga võrreldes kasvanud 34% (4,1% ja 6,2% vastavalt).

Nõukogu esimees Jaan Valbet hindab möödunud aasta tulemusi positiivseteks, sest äritulu kasvas hoolimata 2008. aasta teisel poolel alanud turulangusest. Äritulu kasvu tagasid põhiliselt kolme tegevussuunda:kulude õigeaegne kontrolli alla võtmine, ekspordi kasvatamine 25%-ni kogukäibest, Audru kivi - tänava- ja müürikivide tootmisliini käivitamine.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785