9. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusmasinate rentija: häda on raha kättesaamisega

Masinateenuse juhataja Marko Aigro ütles ehitusuudised.net-le, et probleemiks pole mitte niipalju klientide vähesus, kuivõrd probleem raha kättesaamisega.

„Kindlasti ei taheta meile lihtsalt „ära teha“, probleem on selles, et teised on omakorda neile võlgu,“ märkis Aigro. Tema sõnutsi küsitakse uutelt klientidelt kindlasti ettemaksu, ent vanu kliente siiski usaldatakse, ehkki makseviivitusi on palju.

Ta lisas, et kuna nad tegelevad ekskavaatorite ning teerullide rentimisega, siis on talvine aeg niikuinii väga vaikne. Peagi algavale teetööde perioodi kohta ütles ta, et loodab kõige paremat. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785