4. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bituumeni hind endiselt kõrgel

Tallinna Teede ASi juhatuse esimees Tiit Padar ütles, et ehkki toorainete hinnad langevad, pole hinnalangus jõudnud näiteks bituumeni või killustikuni.

„Kui loete meediast, et kütusehinnad langevad ja on jõudnud 3-4 aasta tagusesse seisu, siis bituumenihinnad niimoodi langenud ei ole. Teedeehitaja jaoks on bituumen praegu samas hinnas kui aasta tagasi,“ märkis Padar.

Tema sõnul on nad pidanud läbirääkimisi ka killustiku ja liiva osas: „Ega sealgi pole hind väga alla tulnud,“ ütles ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785