3. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Üürihindade langus tuleb mõõdukas

Kuna hetkel on pakkumiste hulk ületamas nõudlust, siis võib prognoosida üürihindade edasist mõõdukat langust, prognoosib BPE Kinnisvaraeksperdi turuülevaade.

Ostu-müügituru vaibumise kõrval on viimase paari aasta jooksul oluliselt aktiviseerunud elamispindade üüriturg. Enim üürikortereid on pakkumisel Kesklinna uutes elamutes ja ka äärelinna magalapiirkondade renoveeritud korterite hulgas.

Käesoleva aasta algusest alates on eriti kasvanud Lasnamäe ja Kesklinna pakkumiste arv. 2008. aasta suvekuudel üürikorterite pakkumiste arv Lasnamäel küll mõnevõrra vähenes, kuid sügiskuudel kasvas see taas kiiresti.

Võrreldes 2007. aasta III kvartaliga on Tallinna üürikorterite hinnad langenud keskmiselt 10-20%.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785