3. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbank: suur korter vahetatakse väiksema pinna vastu

Swedbanki eraisikute finantseerimise divisjoni direktori Aet Altroffi sõnul süveneb käitumine, kus inimesed müüvad maha oma suurema ja kallima elamispinna ning ostavad väiksema või odavama asemele, kirjutab Ärileht.

Nii vähendatakse laenukoormust ja teenitakse isegi lisaraha. „Meie klientidest on umbes 7 protsenti vastanud, et kinnisvara müügi põhjus on vajadus väiksema pinna järele,” lisab Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman. „See number pole veel kuigi suur, kuid ma arvan, et trend on kasvamas.”

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785