30. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvaraekspert: loiu turu põhjustasid pangad

BPE Kinnisvaraeksperdi turuülevaade vahendab, et loidus elamispindade turul on tingitud pankade jäikusest laenude andmisel ning ostjate ja müüjate äraootavast seisukohast.

Mida aeg edasi, seda enam on hoiakuid mõjutamas ebakindlus tuleviku ees. Kuni käesoleva aasta alguseni ei kiirustanud müüjad hindu oluliselt langetama, ostjad aga ei aktsepteerinud sedavõrd väikest hinnalangust. Selle tulemusena on alates 2007.a keskpaigast tehingute hulk olulisel määral vähenenud. Kui veel 2007. aasta kevadel oli Tallinna korteriturul tehingute hulk üle 1000 tehingu kuus, siis käesolevaks ajaks on see kahenenud 500- 600 tehingu suurusjärku.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785